Koti
Comments 3

Pure Style

Images: Purestyleonline.com

Useimpien simple living -oppaiden/sivustojen heikkous on siinä, että ne eivät anna lukijalle tarpeeksi houkuttelevaa ja inspiroivaa kuvaa yksinkertaisesti sisustetusta kodista. Vaikka tavaraa on vähän, se ei oikeasti tarkoita sitä, että koti olisi kliininen, persoonaton tai kylmä. Päinvastoin, itse koen, että ylimääräinen roina ja sotku peittävät minut itseni, häiritsevät rentoutumistani ja tekevät minut ärtyneeksi ja väsyneeksi. Pidän mielelläni ympärilläni rakkaita asioita, kuten valokuvia ja kirjoja, mutta hoitamattomien laskujen pinot, turhat lehdet, liian pienet vaatteet ja käyttämättömien harrastusvälineiden röykkiöt kertovat ainoastaan sen, että olen epäjärjestelmällinen ja teen harkitsemattomia ostoksia.

Olen aina rakastanut Jane Cumberbatchin yksinkertaista ja käytännönläheistä sisustustyyliä, jopa niin paljon, että naisen jo vuonna 2001 julkaisema kirja Pure Style Living on ehkä ihan kaikkein rakkain sisustuskirjani. Puhtaan sisustustyylin keskeisin ajatus on karsia ylimääräistä ja käyttää raikkaita värejä, luonnollisia materiaaleja ja toimivia elementtejä, tehdä itse helppoja juttuja, kierrättää ja kunnostaa huonekaluja, hankkia tavaroita tarpeeseen ja järkevästi sekä nauttia kodin tuoksuista, yhteisestä tekemisestä, leikkimisestä… Pure Style -sisustaminen on helppoa ja jokapäiväistä, eikä vaadi paljoa rahaa. Sopii minulle erinomaisesti. Sisustaminen ei ole minulle varsinaisesti harrastus. Haluan vain viihtyisän kodin, jossa on miellyttävä ilmapiiri ja perheeni hyvä olla.

Kaikki postauksen kuvat ovat purestyleonline.comin sivuilta, ihan luvan kanssa lainattuja. Jane Cumberbatch on tehnyt useitakin kirjoja, joista suosikkini on yllä mainitsemani Pure Style Living. Huhtikuussa häneltä on tulossa myös uusi kirja Pure Style: Recipes For Everyday Living. Suosittelen lämpimästi tutustumista.

This entry was posted in: Koti

3 Comments

  1. Ihanan inspiroiva blogi! Samanlainen projeksti itsellä käynnissä ja täältä sain mmonia hyviä vinkkejä jatkoon. Kiitos siitä. Toivottavasti et ole lopettanut bloggaamista kokonaan. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s