Koti
Comments 2

Ruokavinkki

1357722355_MainLift_briami_pk

Kuva: Gloria.fi

Tein eilen ruokaa Glorian ruoka ja viini -lehdestä napatulla reseptillä (briami ja yrtti-labneh). Ruoka oli erittäin helppo valmistaa ja huikean hyvää, joten resepti pääsi meillä vakiokäyttöön (noista helpoista ja hyvistä vakioresepteistä on tulossa jokin linkkikokoelma, kun saan aikaiseksi). Sain jotenkin hassun tyytyväisyyden tunteen, kun edellisenä iltana valmistelin tuon jogurttijuuston jääkaappiin valumaan. Sama mukava tunne tulee leivän leipomisesta: jotain yksinkertaista ja nopeaa, mutta silti herkullista ja koen tekeväni jotain ihan itse ja alusta alkaen.

This entry was posted in: Koti

2 Comments

  1. Kiitos hyvästä ruokavinkistä! Pakkausvinkkejä myös odottelen, meillä tulossa useita reissuja kevään/kesän aikana lapsen kanssa ja ilman ja vaikka oma pakkauslista on jo vuosien varrella moneen kertaan viilattu versio, tavaraa kulkee silti liikaa.

    t. vakkarilukija Mari, joka taitaa nyt kommentoida ekaa kertaa

  2. HEi aikaisempaan Hesari-juttuun kommentti – ruokaohjeetkin kyllä kiinnostavat 🙂

    Nimittäin Hesarilla on ihme tapa näköjään monissa asioissa vetää överiksi joku heidän halveksuma asia. Siellä on myös selkeä linja, että omakotitaloasuminen Espoossa ja Sipoossa ovat ökyilyä ja omasta asuinalueesta kertonut juttu oli suorastaan loukkaava. Meillähän on tilaus peruttu myös näiden tällaisten harhaanjohtavien juttujen takia. Eli et ole ainoa!! Ärsytävää todella, kun kyse on valtakunnan ”ykköslehdestä”. En viitsi nyt näin sanoa, miksi mun mies lehteä kutsuu..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s