Minimalistinen matkustaminen
Comments 2

Minimalistinen matkustaminen: 3 päivän kaupunkimatka

NY_3vrk

NY_3vrk_värit

Kaksi matkapäivää, kaksi kokonaista päivää perillä. Farkut ja paita sekä liivi/huiveja noita molempia kahta kokonaista päivää varten. Kolmannet farkut ja kaksi paitaa matkapäiviä varten. Ei kovin minimalistista, mutta tällä kertaa ne mahtuivat helposti mukaan ja reppukin tuntui kohtuullisen kevyeltä. Pienessä pilkullisessa pussissa matkakosmetiikka, isommassa laturit ja adapteri. Lisäksi muovipussiin pakatut alusvaatteet (jotka eivät ole kuvassa) sekä tietokone, joka on repun tietokonetaskussa. Kukkaro, kamera ja muu pikkutavara matkustivat mustassa pikkulaukussa. Tänä vuonna tiedossa lähinnä matkustusaiheisia postauksia!

Manhattan

2 Comments

  1. Hei, Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta en ole tainnut montaa kertaa kommentoida.
    En ole varma, tunnistinko kaupungin silhuetin oikein: kävitkö New Yorkissa? Itselläni on juuri mietinnässä, lähteäkö 5 päivän matkalle (2 matkapäivää, 3 päivää perillä) New Yorkiin vai ei. En osaa päättää, onko järkevää lähteä niin kauas vain noin lyhyeksi ajaksi. Kyseisenä ajankohtana aikaa vain ei ole enemmän. Joten minua kiinnostaa tietää, kuinka kaukana kävit ja tuntuiko matka-aika kohtuuttoman pitkältä perilläoloaikaan nähden? Ja olisi muutenkin kiinnostavaa kuulla enemmän matkoistasi.
    Kiitos kivasta blogista!
    Terveisin, Elina

    • Kiitos kommentistasi, Elina! Anteeksi, että vastaan näin myöhässä, palasin juuri kotiin toiselta matkalta. Kyllä, kävin New Yorkissa tuossa aiemmassa postauksessa. Minulle sopii tällaiset kyhyet matkat oikein hyvin, en kovin pitkään voi perheen vuoksi poissa ollakaan. Itselläni oli ohjelmaa perillä, joten sovitun ohjelman lisäksi kävin vain muutamassa kahvilassa ja gluteenittomassa leipomossa. Nähtävyyksiä en siis varsinaisesti katsellut (joten en osaa sanoa, kuinka lyhyeltä aika silloin tuntuisi), mutta itselleni tämä sopi oikein mainiosti 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s