Minimalistinen matkustaminen
Comment 1

Minimalistinen matkustaminen: 6 päivän kaupunkimatka

Tokyo_matkatavarat

Tokyo_värit

Olin viimeisimmän pakkaamissuunnitelmani kanssa jokseenkin heikoilla jäillä. Edessä oli kuuden päivän kaupunkimatka, kuitenkin niin, että koko matka-aika oli varsin aikataulutettua ja tarkoituksena oli yöpyä kolmessa eri paikassa. Pikkupyykinkin peseminen tuntui siis epävarmalta enkä lainkaan tiennyt, olisiko siihen aikaa tai mahdollisuutta.

Lopulta pakkasin reppuuni (sama kuin edellisessä postauksessa) pinon ala- ja yläosia (farkut, mustat pellavahousut, pitkät shortsit, erilaisia paitoja) sekä pari mekkoa niin, että jokaiselle päivälle riittäisi vaatteita ja vielä pari vaatetta varallekin, ja otin lisäksi mukaani kuvan kangaskassin viemisiä/tuomisia varten.

Repussani oli vaatteiden lisäksi kannettava tietokone, matkakosmetiikka, hiustenkuivain sekä pari kirjaa, ja se painoi aivan liian paljon. Parin kolmen päivän matkat onnistuvat helposti, mutta näin monipuolista viikon matkaa varten tarvitsen suunnitelmallisemman ja toimivamman matkavarustuksen. Olkapääni ovat edelleen ruhjeilla kantamisesta. Onnittelen itseäni kuitenkin siitä, että mukana oli vihreät paljasjalkakengät. Ne hemmottelivat ihanasti kävelyn hankaamia jalkoja.

Rakastuin japanilaiseen tyyliin ja toimivuuteen, ja mukaan tarttuikin tuliaisina muutama organisointi-/vaatevarastokirja, joista on toivottavasti apua ja inspiraatiota tulevaan pakkaamiseen! Tällä pienellä kokemuksella ja paikallisten haastattelemisella sanoisin myös, että japanilainen kierrätys on varsin pitkälle vietyä (asiaahan pohdittiin täällä blogissakin jokin aika sitten).

Tokyo_green

1 kommentti

  1. Viivi says

    Hei Nina! Blogisi on tosi inspiroiva ja haluaisin kysyä sinua mukaan erääseen projektiin – voisinko saada sähköpostiosoitteesi? Näet varmaan yhteystietoni tämän kommentin takana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s