Minimalistinen matkustaminen
Jätä kommentti

Minimalistinen matkustaminen: 2 + 2 päivää (kaupunki + festari)

mekot

festarikamat

Saimme miehen kanssa harvinaisen tilaisuuden käydä matkalla kahden kesken. Suunnitelmana oli viettää kaksi päivää kaupunkilomaillen ja kaksi päivää festarireissulla. Tämä tarkoitti toisistaan kovasti poikkeavien tilaisuuksien vuoksi tavallista suurempaa varustemäärää, joten päädyin ottamaan mukaani lentolaukun. Tällä kertaa minimalismin käsite oli siis tietoisesti hieman väljä.

Pakkasin vaatteet lentolaukkuun, ja otin turhamaisuuttani mukaan oikein kesämekkoja. Tuntui kivalta ajatukselta pukeutua syömään mennessä, ja vaatimukseni mukaan jokaista mekkoa on käytettävä muutaman kerran kesässä tai niillä ei ole oikeutta olla kaapissa. Mekot ovat jo vuosia vanhoja, mutta pidän kovasti niiden värimaailmasta. Tällä matkalla tuli käyttökerrat joka mekolle!

Festariretken ajaksi lentolaukku meni lentokentän säilöön, ja kuljetin tarpeelliset vaatteet repussa. Säävarauksen takia mukana oli farkut, shortsit, pari t-paitaa ja sadetakki. Sadetakkia ei onneksi tarvittu! Festaripäivänä pukeuduin farkkuihin ja t-paitaan. Kameralla otin ammattikuvaajien varjossa kuvia kolmen ensimmäisen kappaleen ajan, sen jälkeen se sai turvamiehiltä tuiman kiellon. Olin kuitenkin tyytyväinen, että olin päättänyt ottaa sen mukaan. Olipas hurjan kiva konsertti! Ravintolakuvat ovat Romeow-kissaravintolasta, jonka kasvislounas oli festarin ohella matkan kohokohta.

Cats_lamp

Cats_coffee

Caribana_view

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s