Matkustaminen
Comments 2

Päivitys ja uusi osoite

Olen kiusallisen tietoinen, että blogi ei ole päivittynyt pitkään aikaan. Hiipumiseen on useita syitä. Suurin ehkä se, että olin viime vuonna niin tiuhaan matkoilla, etten vain ehtinyt. Olin aina joko reissussa, edellisen matkan jälkitunnelmissa tai jo uutta suunnittelemassa. En ollut varma, istuvatko matkapostaukset aihepiiriin, vaikka pakkaamisen näkökulmasta niistä kirjoittelinkin.

Myös innostukseni oli hieman kadoksissa. Tykkään tehdä asioita niin, että paneudun niihin kunnolla, enkä viime aikoina tuntenut olevani tarpeeksi innostunut. Olen edelleen kiinnostunut minimalismista ja se on luonteva elämäntapa. Halusin kuitenkin kirjoittaa myös muista asioista, jotka tuntuvat vielä enemmän omilta jutuilta, ja päätin yhdistää minimalismin ja konserttimatkailun ja perustin minimalistisen matkablogin.

Blogini on nyt englanniksi, jotta voin jakaa asioita myös omassa tuttavapiirissä (mikä ei suomen kielellä onnistu).  Bloggaaminen on ollut kohdallani kovin yksinäistä puuhaa, enkä ole koskaan  päässyt sisään suomalaiseen blogiyhteisöllisyyteen, lukijana tai kirjoittajana. Nyt uuden blogin myötä yritän enemmän osallistua keskusteluun esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Lukijoita täällä blogissa on käynyt taukojenkin aikana, lämmin kiitos kaikille!

Uusi osoitteeni on helsinkiminimalism.com. Tervetuloa kurkkaamaan uudelle puolelle! Alku on hieman pohjustusta. Reaaliaikaisiin matkajuttuihin päästään helmikuusta lähtien, olen suuntaamassa esimerkiksi Koreaan, Japaniin, Hong Kongiin ja Kiinaan.

2 Comments

  1. Maija says

    Hei! Minä ainakin kaipasin blogiasi ja erityisesti niitä matkajuttuja. Päivitän siis ehdottomasti uuden blogiosoitteen Feedly-listalleni 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s